OLIVERA ĆIRKOVIĆ

OLIVERA ĆIRKOVIĆ

UNIVEREXPORT
DIREKTOR MARKETINGA

PANEL
Retail marketing strategije - šta će biti u fokusu 2023?
Perspektiva direktora marketinga nekih od vodećih trgovačkih lanaca u zemlji


- kako digitalna transformacija utiče na biznis?

- koncept "industrije" vs "koncept arene" - ko je danas konkurencija trgovačkim lancima?

-  cenovna politika

- in store marketing - tradicionalna komunikacija i online egzibicije


Univerexport

Univerexport je osnovan 1990. godine kao mala porodična firma sa četiri zaposlena i orijentacijom na trgovinu kao osnovnu delatnost.

Danas grupacija Univerexport broji preko 180 maloprodajnih objekata, više od 3.000 zaposlenih, preko 600 artikala robnih marki može da se pohvali ličnom proizvodnjom, kao i potrošačkim online servisom za naručivanje eLAKOLIJE sa besplatnom dostavom robe, ali i svojom domaćom farmom Bačka.

Za 30 godina rada kompanija Univerexport je ponosna na svoju mesnu industriju, ali i na organsku proizvodnju. Organski proizvodi stižu sa sopstvenog poljoprivrednog gazdinstva u Liparu, a od decembra 2021. godine većinu organskih proizvoda potrošači mogu kupiti u specijalizovanoj prodavnici Univer Organa u Novom Sadu.

Više od 100.000 potrošača svakog dana prođe kroz vrata Univerexport maloprodajnih objekata. Paralelno sa razvojem tradicionalne prodajne mreže, Univerexport predstavio je i nova online rešenja. Tako je 2012. počeo sa radom online servis za naručivanje i dostavu robe, pod simboličnim nazivom eLAKOLIJE. Asortiman čini preko 16.000 artikala, mogućnost lake kupovine i brze pretrage, kao i besplatna dostava do kućnog praga na teritoriji Novog Sada, Beograda i Vršca

Agenda