DARKO LUKIĆ

DARKO LUKIĆ

AMMC
CEO

Neuromarketing: Najnoviji trendovi u razvoju neuronauke i implikacije na marketinški nastup kompanija na tržištu Srbije

-              Dijagnoza, strategija ili taktika: gde staviti fokus?

-              Granice tradicionalnih marketinških istraživanja

-              Neuronaučne tehnike: Marketinško istraživanje objektivnih stavova potrošača

-              Neuromarketing u akciji (primeri iz prakse): istraživanje brend komunikacije i maloprodajnog okruženja

-              Pozicioniranje brenda u 21. veku: Od dvodimenzionalnog do petodimenzionalnog pozicioniranja brenda

 


Završio je osnovne studije i magistrirano na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, gde trenutno pohađa doktorske studije na smeru Poslovno upravljanje i radi na disertaciji iz oblasti primene neuronauke u marketingu.

U periodu 1998 - 2016. godine, usavršavao se na menadžment i liderskim pozicijama u multinacionalnim kompanijama ING Bank, Nestle, Henkel Austrija i Henkel Srbija, u kojima je ostvario značajne poslovne rezultate. Kao deo menadžmenta kompanije i tima Henkel Srbija, gde je skoro 9 godina obavljao funkciju regionalnog direktora marketinga, bio je dobitnik više priznanja i nagrada na regionalnom i globalnom nivou, za uspešno ostvarenje poslovnih rezultata.

Karijeru marketing i prodajnog konsultanta, neuromarketing istraživača i predavača je započeo 2016. i do danas je sarađivao sa brojnim domaćim i internacionalnim kompanijama i organizacijama: EBRD, UNICEF, Atlantic Group, Delta Holding, ComTrade, Nectar, Lesafre, Pernod Ricard, Grand Kafa, Philip Morris, Molson Coors, Imperial Tobacco, Stihl, Western Union, Garmin, MD International, Fructal, Orbico, Podravka, AWT, Alkaloid, Vitaminka, Tikveš, Pelisterka, Makprogres, Prilepska pivarnica, Vitalia…

Predavač na Mokrogorskoj poslovnoj školi za oblasti marketinga, prodaje, menadžmenta i liderstva. Predavač na master studijama na fakultetu FEFA, na predmetu Ponašanje potrošača.

Član je IAA (International Advertising Association) i SeMA (Srpsko udruženje za marketing).

Maratonac i Ironman, sa više od 50 završenih polumaratona (21.1km), 31 završenim maratonom (42.2km), 13 Ironman 70.3 triatlona (113km) i 2 Ironman 140.6 triatlona (226km).

Agenda