FMCG Brand Forum ONLINE 1. & 2. juna: Avokado - optimizacija za pretraživače ili kako smo kompaniji Imlek povećali organsku vidljivost 10 x

FMCG Brand Forum ONLINE 1. & 2. juna: Avokado - optimizacija za pretraživače ili kako smo kompaniji Imlek povećali organsku vidljivost 10 x

Zahvaljujući ONLINE formatu, InStore magazin ove godine okuplja pravu globalnu marketing zajednicu, sa govornicima iz Srbije, Slovenije, Austrije, Velike Britanije, Irske, Rusije, Danske, Izraela i Omana!

Najavljujemo teme & govornike: Dušan Pilipović, direktor i partner, Avokado

SEO (Search Engine Optimisation):
optimizacija za pretraživače ili kako smo kompaniji Imlek povećali organsku vidljivost 10 x

Optimizacija za pretraživače (SEO) podrazumeva proces dugoročnog unapređenja online prisustva sa ciljem veće vidljivosti u pretraživačima i krajnjeg ostvarivanja poslovnih ciljeva. Pretraživači (Google) predstavljaju najkvalitetniji kanal za akviziciju posetilaca i zato SEO najčešće ima najveći ROI (Return of Investment) gledajući kanale digitalnog marketinga.

Sve počinje SEO revizijom i analizom trenutnog stanja brenda, konkurencije i tražnje na tržištu tj. pretrazi, na bazi čega se kreira SEO strategija, čija implementacija se obavlja na sajtu brenda, kroz tehničke izmene, kreiranje, dopune i unapređenja sadržaja, kao i građenjem autoriteta domena.

Tokom prezentacije ćemo na primeru Imlek-a videti kako je SEO proces kompaniji povećao organsku vidljivost više od 10 puta, kao i način da otkrijete gde se krije vaša publika i kako da do nje stignete.

-

Predstavljamo Dušana

Dušan je osnivač i direktor agencije Avokado, sa 10 godina iskustva u online poslovanju. Marketinška i tehnička znanja idealno su se spojila, kako na SEO projektima, tako i na optimizaciji poslovanja Avokada. Prvi sajt lansirao je 2009. godine, koji i danas postoji online i služi kao poligon za razna testiranja.

-

O agenciji

Od 2016. u agenciji Avokado unapređuje Internet prisustvo svojih partnera, kao i korisničko iskustvo njihovih korisnika. Na tom putu, posebno su se fokusirali na SEO i veb razvoj, što podrazumeva izradu eCommerce rešenja, sajtova i prezentacija. Kroz optimizaciju za pretraživače, ali i online poslovanje generalno, unapređuju i najsitnije faktore koji utiču kako na visoko rangiranje, tako i na visoke konverzije tj. ostvarivanje ciljeva, biznisa i korisnika.

-

BESPLATNE KARTE? DA, VRLO JEDNOSTAVNO!

VIŠE INFORMACIJA I REGISTRACIJA NA ZVANIČNOJ STRANICI

-

Pročitajte ovde.