MIROSLAV TASIĆ

MIROSLAV TASIĆ

managing director
NielsenIQ | Adriatics

CENE & PROMOCIJE U TURBULENTNIM VREMENIMA


Učešće akcijske prodaje (volume of deal) & visina popusta (discount of deal)

Koliko je učešće akcijske prodaje (VoD), a kolika visina popusta (DoD) u FMCG sektoru na EU tržištima, a kakva je situacija u Srbiji?

Kakav je trend u nekim od ključnih kategorija, uključujući mesne prerađevine i konditore, u poslednje 3 godine?

Na koji način podaci koje obezbeđuje NielsenIQ, pre svega promo pressure analiza, pomažu marketarima da bolje upravljaju promo aktivnostima?

Kako da aktivno koristite ove podatke kako biste imali uspešnije promo aktivnosti?O govorniku

Tadašnji Nielsen, a sada NielsenIQ, globalna kompanija za merenje i analizu podataka, imenovala je Miroslava Tasića za tržišnog rukovodioca za Adriatik region 2018. godine.

Miroslav Tasić iza sebe ima više od 20 godina iskustva koje se proteže od marketinškog istraživanja i robe široke potrošnje do farmaceutske industrije, stečeno u različitim regionima jugoistočne Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Tokom profesionalnog života bio je na raznim strateškim položajima – kako iz perspektive agencije, tako i iz perspektive klijenta – a njegove liderske kompetencije i zadaci s vremenom su se povećavali. Pre sadašnje funkcije uloge, Tasić je bio vođa tima za analitiku, uvide i prognoze za Bliski istok, Afriku i Tursku u jednoj globalnoj istraživačkoj farmaceutskoj kompaniji u Dubaiju.NielsenIQ

NielsenIQ je lider u industriji globalnih merenja i analitike podataka i izvor od najvećeg poverenja za maloprodaju i informisanje potrošača. Trgovcima, proizvođačima i partnerima dostavljaju analizu tržišta kroz sveobuhvatne skupove podataka i snažan uvid. Omogućavaju kompanijama da pouzdano donose kritičke odluke, ubrzavajući rast i optimizujući performanse. Kompanija, sa sedištem u više od 100 zemalja, globalno zapošljava više od 30.000 ljudi.

Agenda