IVAN ŽIVKOVIĆ

IVAN ŽIVKOVIĆ

managing director
Pioniri Communications

Da li su brendu potrebni influenseri?


Iako influenseri i nisu tako nova pojava u marketing industriji, još uvek aktuelna dilema je da li su oni potrebni jednom brendu danas i koja je njihova prava vrednost.


Influenseri - Ko su, kako raditi sa njima i kako odabrati pravog?
Kako najbolje dobiti povrat uloženog kroz saradnju?
Šta je "Brand Match" sa influenserom i koje alate koriste u saradnji sa njima?
Ko su trenutno najpopularniji influenseri u Srbiji?


O govorniku

Ivan Živković je Managing & Creative Director u agenciji Pioniri Communications i jedan od vodećih stručnjaka za digitalni marketing u Srbiji. Iza sebe ima više od 15 godina iskustva u industriji, započevši svoju karijeru kao novinar nakon završetka svojih studija na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Tokom prethodnih godina, Ivan je učestvovao i bio član stručnog žirija na mnogobrojnim domaćim i regionalnim konferencijama, forumima i festivalima kao što su, između ostalog, "Webiz Konferencija", "Kaktus Festival", "Effie Nagrade", "IAB Mixx Awards Nagrade" i "Digital Day Lite". Iza sebe ima nominacije i pobede za neke od najprestižnijih nagrada u oblasti digitalnog marketinga u Srbiji kao što su nagrada "SoMo Borac" i "EY Preduzetnik godine".Pioniri Communications

Pioniri Communications osnovan je 2011. godine od strane četiri marketing entuzijasta. Deceniju kasnije, ova agencija jedna je od vodećih marketinških agencija u regionu i može da se pohvali širokim portfoliom pažljivo odabranih klijenata iz oblasti PR-a, advertajzinga i digitalnog marketinga. Agencija danas vredno radi na regionalnom širenju i jačanju svoje mreže, kao i na konstantnom unapređivanju poslovnih operacija i primenjivanju inovativnih rešenja u svom poslovanju.

Agenda